nicolai_amter_epn51ii4cqpe9's profile

9 Messages

 • 

202 Points

Wed, Oct 17, 2018 6:56 AM

Lightroom CC: Adobe Portfolio sharing says 0 images in each album?

The new sharing tab is great but all my albums say there are 0 photos in all of them, yet the photos are there when I select an album. I'm also not able to resend the album to my web portfolio because Lightroom thinks they are empty.
Is there a fix for this?

Responses

Adobe Administrator

 • 

10.9K Messages

 • 

143.5K Points

3 y ago

Hey Nicolai, this is an issue we have logged a bug against and will be fixed in an upcoming release. Thanks for reporting.

It wouldn't hurt if you could give us a step by step set of instructions for creating an Album in your Portfolio connector that has zero images in the count but has image in the grid. We do have a way to duplicate your scenario but I want to make sure we are duplicating the workflow you are using and that you aren't getting into this state in a different manner. 

Adobe Administrator

 • 

10.9K Messages

 • 

143.5K Points

3 y ago

Updates to the Lightroom CC Ecosystem and Lightroom Classic CC were released earlier today. Please update your software and let us know if you are still experiencing this issue. 

9 Messages

 • 

202 Points

3 y ago

Sorry, it's still showing up as 0 images in Lightroom CC

Adobe Administrator

 • 

10.9K Messages

 • 

143.5K Points

Can you go to Help>System Info... and verify you are using Lightroom CC 2.1.1?
Adobe Photography Products

Quality Engineering - Customer Advocacy

9 Messages

 • 

202 Points

Sorry, yeah that was not the right version I was on