marc_humphries's profile

3 Messages

 • 

180 Points

Tue, Jun 16, 2015 4:28 PM

Closed

Solved

Photoshop CC 2015: 'Export as' not working - empty/blank dialog

Attempting to export assets via the new 'Export as' option in the newly updated Photoshop 2015 but all i get back is a blank screen. I've seen it work on a colleagues computer just doesn't work on mine.

Any ideas?

I've rebooted my computer and even re-installed PS.

81 Messages

 • 

896 Points

6 y ago

Hi Marc, do you have a proxy running? If that is the case, can you get your proxy to not handle local addresses? You can check that setting here https://cloudup.com/cNDadFD1tC9

3 Messages

 • 

180 Points

6 y ago

Thanks Divya, we do have a proxy but I already have these settings in place.

38 Messages

 • 

650 Points

6 y ago

can you try checking "Exclude simple hostnames' in proxy settings?
also check if Enable Generator is checked in Preferences->Plugins

26 Messages

 • 

306 Points

THIS saved my day, thank you! :D

3 Messages

 • 

180 Points

6 y ago

Thanks Irina, it was the 'Exclude simple host names' that sorted it. Cheers, Marc

1 Message

 • 

60 Points

6 y ago



OS X Yosemite 10.10.1 / NVIDIA GeForce GT 750M

proxyı am using also Internet disable

the results did not change Solution ? thanks

38 Messages

 • 

650 Points

Can you try if checking "Allow Extensions to Connect to the Internet" fixes it? (Export Assets does not connect to Internet but connects to localhost)

1 Message

 • 

60 Points

6 y ago

I've attempted all the above solutions to this problem but no success so far. Has there been any further development or insight into a solution on this that someone could provide?

38 Messages

 • 

650 Points

can you email me generator log? imaderyc@adobe.com
generator log should be here: 
Macintosh HD ▸ Users ▸ {your user name} ▸ Library ▸ Logs ▸ Adobe ▸ Adobe Photoshop CC 2015 ▸ Generator

1 Message

 • 

60 Points

6 y ago

I'm getting this error while trying to export images with transparency. If I duplicate the layer so items are less transparent, then the Export dialog will refresh and show that there is content. I can then go back and delete the duplicated layer and the export function will work as it should. But if I only have a single layer that is semi-transparent, it won't do it until I do this step.

I am using a proxy, but all the settings match.

38 Messages

 • 

650 Points

6 y ago

Michelle, could you email me your PSD file so we can take a look? the one where export doesn't work, before adding duplicated layer? imaderyc@adobe.com

thanks!

6 y ago

I am having this same issue - Export As dialog box is blank.

I am also behind a firewall but I have no control over it (as far as I know). Anyone know what are my options?

5 Messages

 • 

120 Points

6 y ago

I'm also having the same issue. All I did was a create a folder with a circle vector mask and then placed a shape in that group. When I go to Export As, all I get is a blank screen. even if I just delete the vector mask and keep the shape, I still get a blank screen. I'm using Windows 7 by the way.

38 Messages

 • 

650 Points

could you try saving document and then export? If it still doesn't work, could you email me generator log file? (info where to find this file and my email above)

ETA: on Win, generator log is at   C:\Users\<username>\AppData\Roaming\Adobe\Adobe Photoshop CC 2015\Generator\logs

thank you!

5 Messages

 • 

120 Points

I had this problem before too.I solved it by delete the entries about adobe at C:\Windows\System32\drivers\etc\host
so,have a try and good luck.

1 Message

 • 

60 Points

6 y ago

I too am having this issue with the blank "Export As" dialog. (Also, the "Quick Export" doesn't do anything, no matter what format I set it to.) I'm running the new 2015.1 version of Photoshop on Windows 10 64-bit with 64-bit Photoshop.

I have tried resetting my preferences and reinstalling Photoshop. I am not using a proxy. None of the PSDs (or any other kind of image file) I've tried work.

Here's my generator_latest.txt file. It looks like there are some errors, but I don't know what to do about them.

-----

Log file created on Sat Dec 12 2015 14:56:51 GMT-0800 (Pacific Standard Time)

[debug:core 14:56:51.680 C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CC 2015\Required\Generator-builtin\lib\generator.js:105:17] Launching with config:
{}
[info:core 14:56:51.769 C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CC 2015\Required\Generator-builtin\lib\generator.js:223:25] Detected Photoshop version: 16.1.0
[1;31mPotential problem with plugin at 'C:\Program Files\Common Files\Adobe\Plug-Ins\CC\Generator\crema.generate': The plugin crema is incompatible with this version of generator-core. generator-core version: 3.5.0, plugin compatibility: ~3.4
[0m[1;31mPotential problem with plugin at 'C:\Program Files\Common Files\Adobe\Plug-Ins\CC\Generator\preview.generate': The plugin adobe-preview-generator-plugin is incompatible with this version of generator-core. generator-core version: 3.5.0, plugin compatibility: ~3.4.0
[0m[1;31mNo viable plugins were found in 'C:\Program Files\Common Files\Adobe\Plug-Ins\CC\Generator'
[0m[1;31mNo viable plugins were found in 'C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CC 2015\Plug-ins\Generator'
[0m[debug:core 14:56:51.801 C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CC 2015\Required\Generator-builtin\lib\generator.js:1751:21] Loading plugin: generator-assets
[debug:core 14:56:51.943 C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CC 2015\Required\Generator-builtin\lib\generator.js:1767:21] Plugin loaded: generator-assets
[debug:core 14:56:51.945 C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CC 2015\Required\Generator-builtin\lib\generator.js:1751:21] Loading plugin: generator-spaces
[debug:core 14:56:52.051 C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CC 2015\Required\Generator-builtin\lib\generator.js:1767:21] Plugin loaded: generator-spaces
[info:generator-spaces 14:56:52.054 C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CC 2015\Required\Plug-Ins\Generator\spaces.generate\main.js:36:20] Starting websocket server...
[warning:core 14:56:54.509 C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CC 2015\Required\Generator-builtin\lib\generator.js:124:25] Photoshop error Pipe error: Error: EPIPE, read
[info:core 14:56:54.512 C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CC 2015\Required\Generator-builtin\lib\generator.js:119:25] Photoshop connection closed
[info:core 14:56:54.515 C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CC 2015\Required\Generator-builtin\lib\generator.js:119:25] Photoshop connection closed
[1;31mExiting with code 0: Generator close event
[0m

2 Messages

 • 

70 Points

6 y ago

I've got the same problem after the 2015.1 update. It was working fine before that.

No matter which PSD file I use, the "Export As" screen is completely blank, and "Quick Export as PNG" does nothing at all.

2 Messages

 • 

70 Points

Seems it's fixed now with the 2015.1.1 update.

5 Messages

 • 

120 Points

I had this problem before too.I solved it by delete the entries about adobe at C:\Windows\System32\drivers\etc\host
so,have a try and good luck.

51 Messages

 • 

978 Points

it is NOT fixed with the 2015.1.1 because IT DOES THIS ON Photoshop 2015.1.2!!!

1 Message

 • 

60 Points

6 y ago

Same problem. Running Photoshop 2015.1.1

Proxy - auto discovery off. No proxy set. Exclude simple hostnames is checked.
PS settings.
Enable Generator - OFF
Enable Remote - OFF
Allow extensions to connect - OFF
(see attached).

I have even tried disabling my internet so there is no connection.

Just curious, what possible reason would an export feature have to call out to the internet???

The export screen is always blank.

5 Messages

 • 

120 Points

I had this problem before too.I solved it by delete the entries about adobe at C:\Windows\System32\drivers\etc\host
so,have a try and good luck.

5 Messages

 • 

120 Points

6 y ago

The update from Creative Cloud seems to have solved my problem.

EDIT: I seemed to have encountered the problem again, although slightly different. And this is after I installed the updates from Creative Cloud. I'm using Windows 7.

5 Messages

 • 

120 Points

I had this problem before too.I solved it by delete the entries about adobe at C:\Windows\System32\drivers\etc\host
so,have a try and good luck.

1 Message

 • 

60 Points

Run as administrator worked right away for me!

5 Messages

 • 

120 Points

6 y ago

I had this problem before too.I solved it by delete the entries about adobe at C:\Windows\System32\drivers\etc\host
so guys,have a try and good luck.